29 Ağustos 2009 Cumartesi

18 Eylül Towerblocks(DE) & Omixlh(GR) & Ofisboyz @ Kemancı


Benzersiz memleketimizin sayılı punk/hardcore organizasyonu düzenleyicilerinden OBooking’in sıradaki işleri yine onların eğlenen ve eğlendirmeyi bilen yanlarını ortaya çıkarttı:




TOWERBLOCKS …


2000′li yıllardan bu yana Almanya’nın dünyaya bedel en iyi streetpunk müziğini çalmak için yaşayan dört albümlü Towerblocks çetesinin Berlin haricinde neredeyse gitmediği yer kalmadı. Agresif, çiğ gitar tonlarını iğneleyici ve saldırgan parça sözleriyle birleştiren grubun çevresinde kalabalık bir aile var. Onlara boşuna çete denmiyor. Çaldığı mekanlarda izleyecilere kendisini kabul ettiren Towerblocks’ın Rusya turnesinden daha yeni döndüğünü, yakın zamanlarda Rebellion Festivali’nde Flogging Molly, Killing Joke, The Adolescents, The Damned, The Exploited gibi topluluklarla birlikte çaldıklarını çekinmeden belirtelim!



OMIXLH …



Yunan anarko/streetpunk sahnesinin hareket halinde kalması için senelerdir performans gösteren ekiplerden birisi de şüphesiz Omixlh. Ahbaplarımızın anlattıklarına tamamsanız, çaldıkları müzikler sayesinde ciddi bir pogo çemberinin içersinde bir anda kendinizi bulabilirsiniz. Dikkatli olun; ‘etkinliğin en harareti yüksek olan topluluğu’ ülkemiz seyiricisi için Selanik’ten buralara kadar gelecek. Cockney Rejects’ten Last Resort gibi devasa isimlere varana kadar çeşitli sanatçılarla birlikte aynı sahnede performans göstermişliği olan bu göze çarpan ekibin sizi de çarpmasına izin verin, bu konseri azgın bir kalabalıkla izleyin!



OFISBOYZ


Altı yıllık kariyerleri boyunca Avrupalılardan farksız bir şekilde ilerleme kaydeden İstanbul’lu Ofisboyz’un başarılarla dolu geçen Avrupa turnesi sonrasında gerçekleşecek olan bu ilk konserleri için streetcore seyircileri sabırsızlanıyor. Nisan ayından bu yana Türkiye’de aktif olamadıkları için Ofisboyz’un sahneye daha heyecanlı ve moralli bir şekilde çıkmaları bekleniyor. Yerli skinhead sahnemizin öncüleri “Meet The Boys” ve “Bosphorus Pride” gibi tanıdık materyallerinin içinden sevilen parçalarını seslendirecekler. Bunun dışında kalan olası sürprizlere karşı hazırlıklı gelmenizi özellikle tavsiye ediyoruz!


Tarih: 18 Eylül 2009 Cuma


Mekan: Kemancı Rock Bar


Adres: Sıraselviler Cd. No:69/1 Taksim, Beyoğlu – İSTANBUL


Saat: 20.00


Giriş: 10 lira.


BAĞLANTI NOKTALARI



ŞEREFE OBOOKING....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder